Aisapojat takaavat Suomen parhaan palvelun ja tuotteet!
Peräkärry on jokaisen tekevän miehen välttämättömyys. Peräkärryjä löytyy joka lähtöön, mutta laadukkaat kärryt erottuvat joukosta asiakkaan eduksi, kunhan vähän syventyy aiheeseen. Aisapojat neuvovat ja kertovat avoimesti kärryjen ominaisuuksista, mikä tekee niiden vertailun yksinkertaiseksi.

Peräkärryjen myyntipisteemme sijaitsee Tampereella ja erilaiset peräkärryt valmistamme vankalla ammattitaidolla. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy kaikkialta Suomesta. Kärryjen toimitus ympäri Suomen on mahdollista, mutta laajaan valikoimaamme asiakas pystyy tutustumaan parhaiten kotisivujemme kautta.

”Parasta perään” toteutuu kohtuullisella hinnalla hankkiessasi Aisapoika-peräkärryn haluamillasi lisävarusteilla. Hinta kulkee ”käsi kädessä” tuotteen laadun kanssa. Aisapoika perävaunuissa ei ole laadusta tingitty. Aisapoika-peräkärry toimitetaan aina valmiiksi rekisteröitynä eikä sen hintaan lisätä mitään ylimääräisiä kustannuksia.

Kuomullinen peräkärry

Kuomulliset peräkärryt ovat nykyaikaa. Pressujen käyttö on jäänyt taka-alalle ja HD-PE muovikuomu ja lasikuitukuomu on korvannut sen monikäyttöisyydellään.
Kuomullisen peräkärryn sisäkorkeus määrittyy kuomun koon ja peräkärryn laidan korkeuden mukaan. Kuomuja löytyy 70-120cm korkeina ja mieluisin mitta on aina helposti saavutettavissa.

Jarrullinen peräkärry

Jarrullinen peräkärry löytyy yksi- ja kaksiakselisina. Jarrullisten kärryjen käyttö tuo turvallisuutta moneen kuljetukseen ja Aisapojat myyvät, huoltavat ja korjaavat kaikenmerkkiset jarrulliset peräkärryt, venetrailerit ja hevostrailerit.

Huomioi, kun vedät peräkärryä

Henkilöauton peräkärry

Henkilöautolla peräkärryä vedettäessä kannatta tutustua myös oman auton vetokykyyn, joka on määritelty kyseisen auton rekisteriotteella. Jarrutonta alle 750kg peräkärryä saa vetää normaalilla B-kortilla.

Ajokortin riittävyys

Jarrullisia peräkärryjä vedettäessä on huomioitava auton vetokyvyn lisäksi, ajokortin riittävyys. Yhdistelmän kokonaispainon ylittäessä 3500kg, vaaditaan kortti ns. pikku e -ajokorttiluokalta.

Peräkärrytarjous

Vanhoillakin peräkärryilläkin on aina käyttöarvo ja yleensä käytetyille kärryillekin löytyy uusi omistaja. Aisapojat ottavat vaihdossa tieliikennekelpoiset kärryt ja hyvittävät niistä kunnon mukaan. Jos kärry ei aivan kaikkia lain kriteerejä täyttäisikään, Aisapojat hoitavat senkin rekisteristä poiston ja romutuksen asianmukaisesti. Kysy paketti tarjousta lisävarusteilla olevasta peräkärrystä tarpeesi mukaan. Aisapojat tarjoavat mielellään sopivaa ratkaisua kaikkiin kuljetus tarpeisiin.