Perävaunu on hyvä valita omien käyttötarpeiden mukaan ja sen hankinnassa ei kannata säästellä. Laatu-/hintasuhde on hyvä sovittaa kohdalleen ja Aisapoika perävaunuissa tämäkin kriteeri toteutuu tutkitusti parhaalla mahdollisella tavalla.

Perävaunumallistomme on muodostunut vuosien kuluessa saamamme palautteen pohjalta sekä pitkän ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Meiltä löytyy oikea kärry oikeaan paikkaan.

Perävaunun hankinta kannattaa suunnitella pitkää käyttöikää silmällä pitäen. Aisapoikien asiantunteva myyntipalvelu tarjoaa asiakkaalle juuri oikeanlaisen peräkärryn lukuisten vaunujen joukosta. Erilaiset vaunut löydät helposti Aisapoikien kotisivuilta ja aina voi tulla tutustumaan tuotteisiin paikanpäälle Lakalaivaan Tampereelle.

Perävaunumallistomme on muodostunut vuosien saatossa asiakkailta saamamme palautteen pohjalta sekä pitkän ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Oikea kärry oikeaan paikkaan…

Vaativaan ammattikäyttöön suunnitellut perävaunut kilpailukykyiseen hintaan, kaikkiin kuljetus tarpeisiin.
Hinta-/laatusuhde tutkitusti huippuluokkaa.
Laajasta valikoimastamme löytyvät perävaunut soveltuvat ammatti- ja harrastekäyttöön.
Perävaunujen ominaisuuksissa on huomioitu lavakoon ylittävien tavaroiden ja tarvikkeiden (laudat, putket ym.) sekä koneiden ja laitteiden (mönkijät, moottorikelkat) kuljetus tarpeet.
Perävaunut on mahdollista varustaa myös Gansi ja Jaxal HD-PE muovikuomuilla tai ClassicPro luukullisilla lasikuitukuomuilla.

Kaikkia tarvittavia ominaisuuksia ei välttämättä ole vakiona markkinoilta olevissa peruskärryissä.
Aisapojat ”räätälöi” perävaunun asiakkaan tarpeiden mukaan ja hyviä esimerkkejä valmistamistamme tuotteista löytyy mm. Pelastuslaitoksen, SPR:n, lentokenttien, kuntien ja laitosten sekä yritysten käytöstä.
Aisapoika perävaunuja löytyy myös hydrokopterien, ilmatyynyalusten, kylpypaljujen ja porealtaiden alta. Liikenteenohjausperävaunu, kompressoriperävaunu, hevosestepuomiperävaunu, kanoottien kuljetusperävaunu, räjähdeaineperävaunut ja monet muut erikoismalliset perävaunut kuuluvat erikoisosaamiseemme.

Ammattikäyttöön suunnatut Belgialaiset jarrulliset lavettimalliset perävaunut.
Avattavat laidat mahdollistavat sivulta lastauksen, etenkin pitkälle tavaralle.
Mallistosta löytyy myös ajorampilliset mallit joilla samalla lavetilla voi kuljettaa myös ajoneuvoja ja pyörillä tai teloilla liikkuvia koneita, traktoreita ja kaivinkoneita.
Lavetit on mahdollista varustaa myös pressu kehikolla, jolloin kyydissä olevat tavarat pysyvät säältä suojassa. Eduard laveteista löytyy myös kippaavat versiot.

Tiiviit umpimalliset perävaunut, joilla onnistuu ”säältä suojassa” erikoiskuljetukset.
Kaappiperävaunuilla hoituu myös peruskuljetukset (karting autot, mönkijät, moottorikelkat) ja avattavan takaoven voi valita saranoiduksi yläreunasta, alareunasta tai sivuilta.

Jarrulliset kaappiperävaunut ovat olleet suosittuja myös ADR kuljetuksissa ja mallistosta löytyy kärry joka soveltuu EXII räjähdeluokan kuljetuksiin ja täyttää viranomaisvaatimukset.